HABERLER

12/04/2021 TASARIM VE PLANLAMA AKREDİTASYON DERNEĞİ İLK OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
TMMOB İçmimarlar Odası ve TMMOB Peyzaj Mimarları Odası’nın öncülük ettiği çalışmalar neticesinde, üniversitelerin tasarım ve planlama alanlarında faaliyet gösteren eğitim-öğretim programlarının kalitesinin yükseltilmesine katkı sağlayarak, meslek odaları-akademiler-sektör temsilcileri ile birlikte mesleki ve akademik çalışmalar yapmak amacıyla 11.08.2020 tarihinde kuruluşu gerçekleştirilen Tasarım ve Planlama Akreditasyon Derneği (TAPLAK)’nın, Covid-19 pandemisi sebebiyle ertelenen İlk Olağan Genel Kurulu 28 Mart 2021 tarihinde gerçekleşmiştir.

Tasarım ve Planlama Akreditasyon Derneği Yönetim Kurulu ilk toplantısında görev dağılımını yaparak çalışmalarına başlamıştır. Derneğin ilk Yönetim Kurulu şu şekilde oluşmuştur;

Başkan : Oktan NALBANTOĞLU (Peyzaj Mimarı)
Başkan Yrd. : Emrah KAYMAK (İçmimar)
Genel Sekreter : Elif GÜNEŞ (İçmimar)
Sayman         : Hüseyin Burak SEVİM (Peyzaj Mimarı)
Üye           : Şükran ŞAHİN (Peyzaj Mimarı)
Üye           : Ayşe Müge BOZDAYI (İçmimar)
Üye           : Yasin OTUZOĞLU (Peyzaj Mimarı)
Üye           : Nur AYALP (İçmimar)
Üye           : Murat ÖZDAMAR (İçmimar)

TMMOB İçmimarlar Odası olarak Tasarım ve Planlama Akreditasyon Derneği’nin çalışmalarında başarılar diler, Derneğin Tasarım ve Planlama camiasına hayırlı olmasını temenni ederiz.

TMMOB İçmimarlar Odası
25. Dönem Yönetim Kurulu